Vestkysttour Ølberg 2015

Lørdag 12. september 2015 arrangerte Sola Frisbeeklubb turnering i frisbeegolf på den nye banen i Ølbergskogen. Denne turneringen var den andre turneringen i Vestkysttouren 2015, en rekke turneringer på Sørvestlandet for klubber mellom Bergen og Stavanger.

Det ble spilt to 18-hullsrunder, der de 31 deltakerne som var med fikk pølse og brus i pausen. Etter de to rundene var det tre spillere som ledet med like mye antall kast. Dermed ble det omspill mellom disse spillerne. Vinneren ble til slutt Jone Eide fra Haugaland Frisbeeklubb, etterfulgt av Ove Wangsholm, Sola  Frisbeeklubbs formann, på 2. plass og Bjørn Åge Lunde, også fra Sola Frisbeeklubb, på 3. plass.

1. Jone Eide
2. Ove Wangsholm
3 Bjørn Åge Lunde

 

Dette var den offisielle åpningen av Ølberg frisbeegolfbane, Sola Frisbeeklubb sin andre bane. Det er en 18-hullsbane, med mange utfordrende og krevende hull i skog, der kasterne blir virkelig satt på prøve. Banen er best egnet for viderekomne, og for nybegynnere anbefales heller 18-hullsbanen ved sentralidrettsanlegget på Sola.

Sola Frisbeeklubb har betalt for alle kurvene selv og alt arbeidet med å sette opp kurver, å lage utkast og å lage korridorer er gjort på dugnad. Banekart finner man her: https://www.solafrisbee.com/?page_id=13

 

Frisbeegolf, også kalt diskgolf, er en sport i vekst, og klubben håper at flere ønsker å bli medlemmer fremover. Her er noen av fordelene ved å bli medlem:

  • Medlemmer vil få introduksjon i regler, kasteteknikk og valg av brett.
  • Faste treningstider for medlemmer.
  • Mulighet for å delta i konkurranser som arrangeres av Sola Frisbee klubb samt ved andre baner i landet.
  • Frisbeebrett til reduserte priser.
  • Informasjon via WEB-Forum (egne medlemsider) samt e-mail til medlemmer.

Det er gratis å spille på banene, men vi oppfordrer aktive kastere til å bli medlemmer for å støtte sporten og arbeidet klubben gjør med blant annet vedlikehold og bygging av nye baner.

Leave a Reply