Sola Cup runde 1 – 05.05.2022

Torsdag 05.05.2022 ble den første runden (av totalt fire runder) i Sola Cup 2022 arrangert på Ølberg. Det var perfekte kasteforhold denne ettermiddagen, med behagelig temperatur, ingen nedbør og lite vind.

Totalt var det med 62 deltakere, fordelt på fire forskjellige klasser. Det ble spilt en 18-hullsrunde med shotgun-start.


I Open-klassen var det 26 deltakere. Yngve Mæland var best med en runde på -9. Andreplassen gikk til Endre Wangsholm med -7 og tredjeplassen til Thomas Fredriksen Lalid på -5. Videre var det jevnt med hele fem spillere på -4.


I amatørklassen var det også mange deltakere. Vinneren av klassen ble Daniel Frøytlog på -3, etterfulgt av Arnulf Soo Rafoss på -2 og delt tredjeplass mellom Oskar Hopstad og Sigbjørn Slettebø som begge endte på 0.


I juniorklassen var det bare to deltakere. Nicolai Hagen gikk en sterk runde på -7, med blant annet birdie på hull 10 og eagle på hull 17. Andreplassen i Junior gikk til Erik Nedrelid.


I dameklassen var det seks deltakere. Vinneren ble Marthe Iversen med +3, og andreplassen gikk til Hege Nilsen på +9. Tredjeplassen ble delt mellom Marie Njaa og Yngvild Sudmann, begge med score +13.


Fullstendige resultater kan du finne her:
https://discgolfmetrix.com/2094578


Alt i alt en vellykket turnering med mye gode kasting.


Neste torsdag fortsetter vanlig ukesgolf på Ølberg med flex-start. Sola Cup runde 2 blir 2. juni. Vi ønsker
velkommen tilbake!

Leave a Reply