Sola Cup 2024 runde 3 oppsummering

Sola Cup 2024 runde 3 oppsummering

Torsdag 23.05.2024 ble den tredje runden av årets Sola Cup arrangert. Det har vært en lang periode med tørt og varmt vær de siste to ukene, men nå kom regnet. Det var likevel varmt, og nokså gode kasteforhold med lange perioder uten regn. Totalt 33 deltakere møtte opp.

Det ble spilt en 18-hullsrunde på Ølberg, blå layout, med to endringer for anledningen. Hull 9 ble spilt som par 3 med ny kurvplassering på haugen ved svingen før original kurv. Hull 13 ble spilt fra ny tee et lite stykke til venstre og bak original tee, uten mando i spill.

I Open var det 8 deltakere. Pallen ble følgende; Audun Østevik (-6), Joachim Haugen (-4), Kristian Lea (-2).

I Novice var det 13 deltakere. Pallen ble følgende; Ole Vegard Sudmann (+2), Roger Finstad (+3), Håvard Ohm Ekroll (+4).

I dameklassen var det tre deltakere. Cathrine Bjerklund (+1), Virgi Sokk (+3), Yngvild Sudmann (+22).

I Master var det 8 deltakere. Pallen ble følgende; Egil Eikeland (-2), Frode Skår (-1), Raimi Pahapill og Freddy Haugen (+5).

I junior gikk Jonathan Hutton på +1.

Longest Putt var på hull 9 og ble vunnet av Bjarne Høyland.
CTP var på hull 14 og ble vunnet av Erik Aga Tjessem.

Resultater finner du her: https://discgolfmetrix.com/2867990

Sammenlagtresultater etter tre av seks runder finner du her: https://discgolfmetrix.com/2867986

I år er det 20 års jubileum for klubben og i den forbindelse arrangeres det neste uke en tre-dagers PDGA-turnering på Ølberg med golfstart.
Vi håper mange har lyst å bli med. Det er fortsatt mulig å melde seg på innen onsdag neste uke kl. 12. Påmeldingen gjøres her: https://discgolfmetrix.com/2875158


Det er ikke krav å være medlem av PDGA for å delta, men hvis du har aktivt PDGA-medlemskap vil du få rating. Mer info om turneringen kan du lese på info-fanen på discgolfmetrixsiden i linken over.

Leave a Reply