Offisiell baneåpning på Ølberg

vestcosttour-300x235

12. september blir det offisiell åpning av Sola Frisbee Klubbs nye 18-hullsbane på Ølberg.

Denne turneringen blir en del av Vestkysttouren.

– Det har vært en fantastisk dugnadsinnsats for å få dette til.
Den nye banen på Ølberg er hakket hvassere og mer krevende enn den eksisterende banen på området rundt Sola stadion. Her blir frisbeegolfspillerne virkelig utfordret med trange korridorer, tettgrodde skogshull og lengre distanser. 18-hullsbanen på Sola kan man fullføre på en drøy time med kjapp gange, den nye banen på Ølberg krever om lag det dobbelte. Intensjonen har vært å skape en bane som gir ytterligere utfordringer til spillerne i klubben som ønsker dette.

Planene og ønskene om å doble antall 18-hullsbaner i distriktet har eksistert lenge, men det er først det siste halvåret at banen er blitt en realitet. Klubben har betalt for alle kurver og materialer til utkastene, og flere av medlemmene har lagt ned utallige arbeidstimer på dugnad. Hardt og målrettet arbeid har gitt resultater, og nå er banen klar for sin første offsielle turnering. Da skal Vestlandstouren avvikles på Ølberg. Dette er en rekke turneringer som arrangeres i området mellom Bergen og Stavanger.

Banen på Ølberg blir allerede flittig benyttet av klubbens spillere, men den første offsielle turneringen blir altså 12. september.

Sola Frisbee Klubb vil rette en spesiell takk til alle som har bidratt for å få banen på Ølberg på plass.

Leave a Reply