Nye “mando” regler

Hei godtfolk!

For de som er litt usikre på de nye mando reglene så har jeg en link som forhåpentligvis svarer på alle spørsmål dere måtte ha, vi går snart inn i det nye året og da må vi være klar  for mere trening 😀

http://www.pdga.com/rules-school-mandatory-update-80402

Håper alle har det gøy på banen uansett om de bommer på mando 😉

GOD JUL!!

 

-Bjørn

 

Bjørn Åge Lunde

About Bjørn Åge Lunde

Mann fra Ganddal, startet med disc golf sommeren 2009 Hadde min første runde på Ekeberg i Oslo, hvor en god venn av meg tok meg og noen andre med rundt for å vise oss sporten. Etter det har jeg blitt helt bitt av basillen Ellers kan jeg si at favoritt disken er Discraft Buzzz FLX ! kan brukes til mye forskjellig og er en veldig god allround disk hvis du trenger noe å støtte deg på! Vel møtt på banen ;)

1 thought on “Nye “mando” regler

Leave a Reply