NAIF INVITERER TIL JUNIORSAMLING I KRISTIANSAND

FOR UNGDOM MELLOM 13-18 ÅR FRA ALLE DISKSSPORTKLUBBER I HELE NORGE

Dato for samling: 3. juni til 5. juni – PÅMELDINGSFRIST: 25. mai
Sted: Hamresanden ved Kristiansand
Egenandel: 300kr per deltager
Vi vil igjen ønske våre juniorer velkommen til juniorsamling i Kristiansand. Samlingen vil ta for seg våre disksportgrener på en sosial og morsom måte. Dyktige instruktører vil bidra til hva vi håper vil bli en sosial og lærerik helg. Sammen håper vi å få til en flott helg for alle disksportinteresserte ungdommer i Norge.

OPPLEGG
Ankomst Kristiansand på fredag ettermiddag og oppstart kl. 18.00 med aktiviteter. I og med at det er sommer og lyst så starter vi med opplegg allerede kl. 18.00 denne fredagen.
Vi skal ha ulike treninger og aktiviteter utendørs og innendørs på dagtid fredag og lørdag. Her blir det både kasttekniske øvelser, diskgolf og andre disksportgrener. Vi satser på mye moro!
Det blir en sosial samling på lørdag kveld med mat, spill, film og mer.
På søndag deltar vi på BogeyBoys-Tour 2022 sin turnering som skal være på Sukkevann. Dette er en flott gjeng med ungdommer fra Grimstad som både arrangerer-, kaster-, og filmer turneringer. Det koster 100 kr. i påmeldingsavgift.
Hele denne helgen er selvfølgelig fri for alkohol, røyk og snus.
Tidsskjema og komplett program blir sendt til utøverne på e-post etter at påmeldingsfristen er ute.
Det vil bli tatt bilder til bruk i forbundets sosiale medie-kanaler. Vennligst ta kontakt dersom utøver/foresatte ikke ønsker at bilder skal deles.

REISE OG OPPHOLD
NAIF dekker billigste reisevei med tog/buss/fly, samt opphold for spillerne. Deltakerne eller klubben booker reise for utøverne selv.

For å få dekket reisekostnader må det opprettes en bruker i Visma Expense, og deretter legge inn reiseregningene innen 3 uker etter avholdt arrangement. Skjema for opprettelse av bruker, og bruksanvisning for Visma Expense ligger på våre nettsider.

Vi leier leiligheter på Hamresanden og vi vil bruke stedets gode fasiliteter. http://hamresanden.no/

Foreldre kan være med, men må dekke reise og opphold selv. Ta kontakt for mer informasjon.

Påmelding og egenandel
Det er en egenandel på 300 kr per deltaker. Denne egenandelen dekker reise og opphold med mat samt treninger, instruktør og annet.


Alle utøvere må være medlem i en klubb tilknyttet NAIF, samt ha betalt juniorlisens for 2022-sesongen for å kunne delta. Forbundet vil foreta en lisenssjekk av samtlige utøvere.


Påmelding av deltakere under 18 år gjøres av klubb/kontaktperson/foresatte. Deltakere over 18 år kan gjøre dette selv. Skjema for påmelding og betaling ligger her: https://www.deltager.no/event/juniorsamling_disksport_03062022#init


Påmeldingsfrist: 25. mai


Deltakerbegrensning på 50 stk.


For spørsmål om samlingen, ta kontakt på: seksjon@naifdisksport.no

Vi gleder oss til en spennende helg med juniorsamling!

Leave a Reply