Hvilken aktivitet

«Hvilken aktivitet skal vi frem til her?

☑️Fysisk aktivitet
☑️Lav terskel for å delta
☑️Lett å lære, lett å like
☑️Utendørs

Frisbeegolf krysser av på alle disse punktene! Sola Fritid tok kontakt med Sola Frisbeegolf for å bli bedre kjent med sporten og idrettslaget som driver med frisbeegolf i Sola.

Frisbeegolf spilles som vanlig golf. Forskjellen er at man kaster en frisbee i stedet for å slå en ball, og i stedet for hull i bakken, brukes spesiallagede kurver. Målet med spillet er å treffe kurven på færrest mulig kast. For å gjøre tellingen enklere har Sola Frisbeegolf par 3 på alle hullene her på Sola. Det betyr at du får en minus dersom du bruker 2 kast på et hull, null dersom du bruker 3 kast, en pluss dersom du bruker 4 kast osv.

En bane på 13 hull er på plass (og 18 hulls bane på Ølberg) og er et fritt tilbud til kommunens innbyggere (det koste ikke noe å spille på banen). Likevel oppfordrer Sola Frisbeegolf alle aktive spillere til å melde seg inn i Sola Frisbee klubb for å støtte opp om idretten. Medlemskap er svært billig og gir blant annet mulighet for å delta på introduksjonskurs, deltagelse på turnering og utstyr til rabatterte priser.

For påmelding, kontakt formann i Sola Frisbeegolf, Ove Wangsholm på telefon 920 10 855 eller sjekk hjemmesiden https://www.solafrisbee.com/»

Leave a Reply