Godt Nyttår

2021 har vært et fantastisk år for Sola Frisbeeklubb. Vi har sett en stor økning i antall medlemmer og mange som har bidratt på dugnader gjennom året.

Banen vår på Sola har i 2021 endelig kunne bli gjenåpnet som full 19-hullsbane. En del endringer på gamle hull grunnet forbedringer av skolens uteareal, gjenåpning av hull som har vært utilgjengelige, samt vi har fått noen nye. Det legges opp til flere forbedringer på denne banen i 2022. Det skal settes opp 5 nye hull oppe ved åsen, slik at det blir en 24-hulls bane. Dette vil gjøre banen mer tilgjengelig i skoletiden når noen av hullene rundt ungdomskolen ikke kan spilles. Når de nye hullene er på plass, kommer og nye teesigns (vær litt tålmodige)

På Ølbergbanen har det vært et stort fokus på oppussing og forbedring av forholdene. Flere dugnader med ryddig av fairway, legging av grus og flis, skilting samt flere nye tee pads og et helt nytt hull 18 med flott pyramidekurv! Det vil jobbes enda mer med et generelt løft av hele banen i 2022, men et større prosjekt her vil være oppgradering av 10 tee pads frem mot når NM i pargolf skal avholdes på banen – Noe kubben ser veldig frem til!
Alle disse prosjektene som har blitt gjennomført har kun vært mulig gjennom utallige dugnadstimer fra klubben og dere medlemmer! Med tanke på omfanget med å oppgradere de resterende 10 teepadene, håper vi virkelig at enda flere kan og ønsker å bidra mer gjennom 2022 slik at banene blir enda bedre
Frisbeegolf har eksplodert de siste to årene så det er svært viktig med vedlikehold og utvidelse av tilbudet.

Detaljert informasjon om alt arbeidet som skal gjøres og hva klubben trenger hjelp til vil bli lagt ut her på facebook og nettsiden etterhvert.

Til slutt ønsker vi å takke våre sponsorer for støtten i året som har vært! Uten dere hadde vi ikke greid å komme dit vi er i dag.

Leave a Reply