Etterlysning📣

Hei alle sammen.Som dere sikkert har observert, begynte banen vår på Sola få ett løft i sommer som var, med nye hull og noen oppgraderte teepads.

Det ble så etterfulgt av noen steg tilbake, da kommunen og skolen hadde planer for uteområdet som vi ikke ble involvert i til å begynne med. Men etter god dialog med både Sola kommune og skolen, kom det noen veldig kjekke erstatningshull.

Etter den tid har det gått sakte men sikkert mot noe mer. Flere hull oppe i skogen er godkjent, kurver er kjøpt inn og nye teesigns er bestilt. Personen som skulle gå foran som baneansvarlig på Sola, fikk i midlertid andre steder prioriteten måtte rettes mot. Vi står da uten baneansvarlig på Sola.

Så: Finnes det noen der ute som ønsker å ta over denne stafettpinnen? Oppgavemengden vil egentlig bli til hva du gjør det til selv. Noen hovedpunkter er det, men du vil hovedsaklig ha tett dialog med klubbformann om oppgaver som skal gjøres, samt organisere eventuelle dugnader. Baneansvarlig på Ølberg vil også være tilgjengelig for rådføring om ønskelig.Nysgjerrig? Send en mail til solafrisbee@gmail.com

Leave a Reply